Стойки за пожарогасители

Пожаробезопасността на всяка сграда е особено важна. Ето защо мерките срещу възникване на инциденти, свързани с пожар, са регламентирани подробно в Наредба за правилата и нормите за пожарна безопасност при експлоатация на обектите. В чл. 23, ал. 2 от наредбата се урежда поставянето на пожарогасители върху стойки и конзоли.

Фирма Ф. С. Груп Ви предлага разнообразие от надеждни и практични стойки за пожарогасители.

Какви видове стойки за пожарогасители има

Нашите първокласни стойки за пожарогасители са два вида – за стена и стоящи стойки. Те са разработени за водни и подопенни пожарогасители, пожарогасители с въглероден диоксид и прахови пожарогасители.

Конзолите, както се наричат стойките за стена, са удобни и заемат малко място. Монтират се неподвижно. Ние Ви гарантираме здравина и надеждност на достъпни цени. При нас ще откриете два модела – за стени от гипсокартон и за тухлени или бетонни стени. Те са елегантни, изчистени и незабележими.

В случай, че е невъзможно да пробивате стена или не желаете да фиксирате мястото на пожарогасителя, Ви предлагаме стоящи стойки. Те са мобилни, лесно преносими, практични и дизайнът им е съобразен изцяло с вида пожарогасител, който сте избрали. Разгледайте нашите предложения от моделите „Вертикална“ и „Кошница“. Вертикалните стойки за пожарогасители могат да бъдат единични или двойни. Всички продукти, които Ви предлагаме, са изработени така, че откачването на пожарогасителите да е лесно и бързо в случай на необходимост.

Артикулите са преминали всички тестове, съответстват на нормативните изисквания и са одобрени от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. Ние работим с първокласни материали и Ви гарантираме ниска цена и качествен продукт.